maanantai 15. huhtikuuta 2013

Paperikerho 50-vuotta - Ennen oli ennen ja nyt on nyt

Paperikerho ry on vuonna 1963 perustettu paperialan opiskelijoiden ainejärjestö, joka vuonna 1997 irtautui oppilasyhdistyksestä omaksi rekisteröidyksi yhdistykseksi. Jäseniä Paperikerholla on noin 200, ja yksi sen päätehtävistä on ylläpitää opiskelijoiden suhteita yritysmaailmaan.

50-vuotisjuhlan kunniaksi Tampereen ammattikorkeakoululla järjestetään lauantaina luokkakokouksia vuosien saatossa Tampereelta valmistuneille paperi-insinööreille. Heitä on edustettuna myös seminaarin paneelissa, aina 1970-luvulla valmistuneista alkaen.

Lauantaina luokkakokouksia on peräti 17, ja seminaariin on ilmoittautunut lähes 150 alumnia. Seminaarin teema on Ennen oli ennen ja Nyt on nyt. Sen avaa TAMKin rehtori Markku Lahtinen, ja paneelin moderaattorina toimii Paperi-, tekstiili- ja kemiantekniikan koulutuspäällikkö Ulla Häggblom.

Pyöreiden vuosien kunniaksi TAMKin pääkampukselle, Infokahvilan läheisyyteen on koottu näyttely Paperikerhon kasvun vuosista, vuodesta 1963 alkaen. Esillä ovat kerhon perinteet, arvomerkit, oma lehti, ensimmäiset haalarit sekä valokuvia vuosien varrelta. Näyttely on avoinna 22.4. saakka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti